tirsdag 28. mai 2013

44 Scotland Street

Da jeg skulle til Skottland i pinsa tok jeg med meg en bok med den passende tittelen 44 Scotland Street; fra Edinburgh, skrevet av Alexander McCall Smith. Og for en koselig bok! En sånn som når det nærmer seg siste sidene så tenker jeg, "å kunne den ikke vart litt lenger??". Kan virkelig anbefale denne som sommerlektyre i år!


Forfatteren skriver i forordet at den er publisert med ett og ett kapittel i avisa, og derfor ble den til mens den ble publisert første gang, som en gammeldags føljetong (heter det ikke det??).

Vi blir kjent med de som bor i dette huset; studenter i en leilighet; hvorav den ene tror han er guds gave til damene,  en annen er på sitt andre friår og får seg jobb i et lite galleri, en familie med en mor som er opptatt av at hennes 5-åring er utrolig begavet og lærer ham italiensk og saksofonspilling, mens 5-åringen helst vil være gutt og leke med tog, og en antropolog med mange spesielle venner. Vi får bli med beboerne ut i deres hverdag, og jeg fikk meg en god latter flere ganger underveis i boka!

Gleden var stor da jeg fant ut at dette er første bok i en serie på 8 bøker :) 
Hurra! 
Ut og kjøpe flere!
Gleder meg til å lese videre om disse personene!
post signature

2 kommentarer:

 1. Høres spennende ut :)
  Takk for tips, trenger god lesning til alt det fineværet vi får i sommer vet jeg ;)
  Ha en fin kveld!
  klem

  SvarSlett
 2. Tusen takk for bokanbefalingen! Denne boka kan jeg godt tenke meg å lese. :)

  Fruktspydene i et av innleggene over så fristende ut! Nam! :)

  Fin kveld videre!

  SvarSlett

Legger du igjen noen ord her blir jeg hoppende glad!
Ha en fin dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...