mandag 5. november 2012

Jeg har virkelig kost meg :)

En hel dag uten avtaler, bare tid til å dille rundt i alle butikker jeg hadde lyst til, og starte på julegavene!


 Jeg fikk endelig vært innom Forest-butikken :) Myye fint! På Harebakken (for lokalkjente i Arendalsområdet) var det kommet hele 4 nye butikker, inkludert Søstrene Grene og to interiørbutikker! Mye fint der også! (oj oj, dette kan bli dyrt...hihi) Og nede i sentrum er det heller ikke ofte jeg er; så gøy det er å kikke i alle butikkene som begynner å bli julepyntet! Spesielt når jeg ikke MÅ kjøpe noe :)  Og det er da man finner mest, ikke sant?Og legge alle innkjøp utover gulvet og se hva jeg faktisk hadde fått med meg hjem, og deretter pakke inn alt som var julegaver. Koser meg sånn med å planlegge hva alle skal få, handle og med å pakke inn :)


Og etterpå sette seg fornøyd med bena på bordet, stearinlysene tent, tekoppen og sjokoladen innen rekkevidde og en god bok i fanget :)


Det ble så klart med et par ting til meg selv også, som dette søte juletreet som jeg fant hos Søstrene Grene. (jeg skal vente litt med å ha det fremme, altså, det fikk bare være med på denne photo-shooten). De andre tingene skal jeg vise dere etterhvert!

Lurer på om jeg liker jula og gleder meg til den? Svaret er JA :) Og jeg kooooser meg med forberedelsene :)

Dettte er bidrag til NIBs utfordring med tema KOS. Se flere fine bidrag og bli inspirert her :)post signature


1 kommentar:

  1. Så koselige bilder.. gleder meg til å sette meg ned å pakke inn julegavene.. venter til desember så jeg kan spille julemusikk og spise pepperkaker mens jeg holder på :D ååå, gleder meg!!!

    Klem♥

    SvarSlett

Legger du igjen noen ord her blir jeg hoppende glad!
Ha en fin dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...