onsdag 13. juni 2012

De små gleder

Jeg pleier å kjøpe med meg gatemagasin hvis jeg går forbi en som selger. Første gangen jeg kjøpte ble jeg overrasket over hvor bra kvaliteten var. Bladene finnes jo i flere og flere byer, og jeg syns alltid det står mye interessant i de. Litt annen vinkling og temaer enn det som står i vanlige aviser. Og innimellom små dikt og andre små tankevekkere.

I aprilutgaven av Klar (som selges i Agder) fant jeg et stykke som heter "De små gleder" som jeg syns var så fint. Det begynner med "Sitter på en tram og ser utover havet. Allerede to ting å glede seg over.." Den handler om hvordan de små gledene alltid er i nærheten, bare vi ser etter, og stykket avsluttes med en utfordring; "Se hvor mange små gleder du klarer å finne i dag. Kanskje den første gleden er nærmere enn du tror. Lykke til!"



Noen av mine små gleder fra i dag;
Dette bildet av en flott blomst fra sist uke
Sola som skinner ute
Hyggelige ord fra en kollega
God middag med min kjære
En moro trening jeg ikke har vært innom på lenge
En varm kopp te mens jeg titter rundt på inspirerende blogger

:)




Posted by Picasa

2 kommentarer:

  1. Koselig innlegg!
    Hender jeg også bestemmer meg for å finne små gleder i løpet av en dag. Og når man tar seg tid til å oppdage de er det faktisk ganske mange av dem!

    SvarSlett
  2. Heisan. Så koselig å se deg inne hos meg.. selv om det er rimelig dødt der for tiden. Men jeg håper det skal ta seg opp bare vi kommer i gang i nytt hus... og dit flytter vi i august... så mye å gjøre før den tid

    SvarSlett

Legger du igjen noen ord her blir jeg hoppende glad!
Ha en fin dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...