fredag 22. juni 2012

Vi har valgt fliser og byttet kjøkken!

I dag skulle vi ut og finne ting til huset :) Lenge siden sist nå. Og jammen klarte vi ikke å komme i mål! Selv om det er lenge til huset er ferdig (siden de enda ikke har begynt..), syns vi det er fint å bli ferdig med valgene. Sigdal leverer kjøkken, og vi var innom der først. Det kjøkkenet som følger med huset, typen Uno var helt greit. Men så fikk jeg det for meg at jeg heller vil ha Herregaard (og samboeren var med på tanken). Heldigvis var ikke prisforskjellen større enn at det går :) Jeg var et stort smil da vi gikk derfra, for dette blir et myyye finere kjøkken :) Det er jo tross alt et rom vi bruker mye tid i, og når rommet er koselig blir alt enda bedre! Vi har ikke helt bestemt håndtak, men det finner vi nok ut av.

Bilde fra Sigdal

Neste stopp flisebutikken! Hadde noen ideer om fliser, men visste egentlig ikke hva vi ville ha. Små? Store? Kvadrat eller avlange? Farge? Så mange valg! Vi har vært innom før, men da hadde vi ikke med prøve av benkeplaten. Da kikket vi jo også i forhold til et annet kjøkken. Men i dag gikk det lettere! Denne flisen skilte seg litt ut, og føltes riktig med en gang :) Så da tok vi den! Vi valgte den i midten. Tror det blir bra inntil kjøkkenet og benkplaten. New Loft Matt heter den.
 
Flisene inntil benkplaten. Benkplaten er "drivved", som jeg også syns er veldig fin :) Den følger med som standard på huset.
 


Til vindfanget har vi fra tidligere kikket på denne "Mosaico Luce Ardesia", og den la vi inn bestilling på i dag. Vi har tenkt oss mørkegrå fuger. Kommer ikke helt fram riktig farge her på bildet, men nesten.  


Vi valgte også fliser til badet i en slags sandfarge, men de glemte jeg visst å ta bilde av i farta! Det får komme senere.

Kjennes bra å være et steg videre i prosessen :)
Posted by Picasa

3 kommentarer:

 1. Kule fliser gleder meg til å se slutt resultatet..

  Se på min blogg...der er det en Giveaway..
  http://brittklundli.blogspot.no/2012/06/nydelig-giveaway-fra-stilero.html

  Ha en fin helg...

  Britt

  SvarSlett
 2. Gøy at du vil være med på give awayen min.
  Ha en flott helg

  Klem Agnes

  SvarSlett
 3. Hei igjen Ingrid:) Jeg har ikke noen plan for vaskebrettet, men jeg skal nok finne en fin plass til det tenker jeg:)
  Masse fine bilder av fliser du viser. Det er jo et helt hav av flis,
  så det er ingen lett oppgave når en skal ta de ut i butikk:)
  God helg!
  Klem fra Janne

  SvarSlett

Legger du igjen noen ord her blir jeg hoppende glad!
Ha en fin dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...