søndag 21. april 2013

Kildesortering

NIB har en liten ekstrautfordring gående om kildesortering, og tenkte jeg ville komme med et bidrag der!


 I skuffen under vasken er det beholder for matsøppel, plast, rest og glass/metall, pluss oppvaskmiddel og kjøkkenspray. Utrolig greit å ha alt nedi der! På den lille hylla er det plass til oppvaskmaskinmiddel, oppvaskkost og hansker, matsøppelposer og melkekartonger som brettes. 


 Jeg er superfronøyd med at vi valgte sorteringsskuff da vi bygget kjøkkenet :) Skal du bygge kjøkken - ikke tvil på å ta med en sånn skuff! Vårt kjøkken er fra Sigdal, men tror det er ganske vanlig å kunne velge dettePapirsøppel er det eneste vi ikke har plass til i skuffen. Det har vi i en vanlig papirkurv ved siden av kjøkkenbenken. Men kunne godt tenke meg en litt mer "kamuflert" løsning til det også, så håper på noen kreative forslag på NIB! Ta en titt her for flere bidrag :) 


Må si jeg aldri trodde jeg kom til å legge bilder av søpla vår på bloggen, 
men så feil tok jeg! 

Ha en strålende fin dag :)post signature

5 kommentarer:

 1. Hei;-) ja dette var en smart løsning ja;-) vi skal kjøpe nytt kjøkken etterhvert, og da skal jeg helt klart gå fo dette;-)
  En fortsatt fin søndag til deg;-)
  Klem fra Linn

  SvarSlett
 2. Hei!

  Det var utrolig lurt. Det skal jeg huske på, når jeg en gang på innrede et kjøkken!

  SvarSlett
 3. En sånn skuff har vi og, men den egner seg ikke på trykk tror jeg! med en toåring (jeg skylder på han, hehe) som kaster ting og tang inn i skuffen uten øye for om han treffer, så ser den ganske grisete ut... Men den er utrolig praktisk da! Vi ble overtalt i kjøkkenbutikken, og er vledig glad for det :)

  Din skuff ser veldig ryddig og pen ut da ;) og smart med en sånn hylle over. Tror jeg må gå på let etter en sånn..

  ha en fortsatt fin kveld!
  klem

  SvarSlett
 4. Så kjekt med en sånn skuff, det skal jeg jammen legge inn når jeg en gang skal fornye kjøkkenet. Kjekt å ha alt lett tilgjengelig og samtidig ute av syne

  SvarSlett
 5. Har akkurat kjøpt nytt kjøkken fra Marbodal - leveres om tre uker. Samme type løsning som du skriver om har de også. Gleder meg til det. Vet IKEA også har en lignende løsning for kildesortering. Vi har en løsning med to bøtter på hytta som vi kjøpte på IKEA for mange år siden. Greit nok - men lettere med skuffe enn utrekkbare bøtter i skap.

  SvarSlett

Legger du igjen noen ord her blir jeg hoppende glad!
Ha en fin dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...