Fikk lyst å lage rundstykker med en ny vri her,
med müsli. Og de ble veldig gode, så da deler jeg gjerne oppskriften :)
3,5dl lunkent vann
2ss olje
3ss lett creme fraîche/mager kesam/yoghurt naturell
250g fint speltmel
300g sammalt speltmel
100g havregryn
100g fruktmüsli
100g solsikkekjerner
3 tørkede aprikoser klippes i små biter (kan evt droppes hvis det er mye frukt i müslien du bruker)
1pk gjær
0,5ts salt
1ts sukker
Elt godt til deigen er passe fast, så du kan ta på den uten å bli full av deig.
La den heve i 30-60 minutter
Rull deigen til en pølse og del i ca 16 like store biter, trill disse til rundstykker
La de etterheve mens ovnen blir varm. Lag noen snitt i overflaten før du setter inn brettet
Stek i ca 15 min på 220 grader
Så er det bare å nyte duften og smaken av fersk gjærbakst!
Mmm, de hørtes virkelig gode ut=) Gøy med en vri=) God helg. Vibeke
SvarSlettTakk for at du deler- ser veldig gode ut :)
SvarSlettTakk for koselige ord inne hos meg !
God helg klem fra Monica